volgens een update getweet door het officiële account van exchange.

De trading engine voor BitMEX, voorheen de grootste bitcoin derivatenbeurs gemeten naar open rente, ging dinsdag om 12:13 UTC omlaag, volgens de statuspagina van de beurs.

BitMEX ondersteunde de afgelopen 24 uur ongeveer $ 2,2 miljard aan bitcoin futures-handelsvolume, volgens Skew. Bitmex ervaringen geeft een beter beeld.

Om 12:28 UTC heeft BitMEX het incident bijgewerkt naar een “grote storing” en de handelsmotor offline gehaald. Tijdens het incident meldde de website echter dat zijn API en webfront-end operationeel waren.

Toen BitMEX werd benaderd voor commentaar, vertelde CoinMesk dat zijn ingenieurs “het probleem onderzoeken om het platform zo snel mogelijk weer op de rails te krijgen”.

Waar kopen van BTC

De BitMEX-handelsengine is momenteel niet beschikbaar. We werken eraan om het zo snel mogelijk weer online te brengen. We kunnen bevestigen dat alle fondsen veilig zijn, vertraagde bestellingen zullen worden afgewezen en er zullen geen liquidaties plaatsvinden tijdens de downtime. Als u weer online komt, is er aanvankelijk een periode van alleen annuleren.

Vóór dinsdag vond de meest recente storing van BitMEX plaats op 13 maart toen de centrale een “agressieve DDoS” -aanval kreeg waardoor de centrale tijdelijk 25 minuten offline werd gehaald, volgens een postmortem. Plus500 ervaringen heeft vele positieve reakties.

In tegenstelling tot het incident in maart, toen bitcoin crashte tot dieptepunten van 12 maanden, is bitcoin relatief stabiel gebleven en daalde minder dan 1% van de dagelijkse opening, volgens de Bitcoin Price Index van CoinDesk.